Neem contact met mij op

Wees altijd beleefd en vriendelijk.

Geef me geen namen en vertel me niet wat mijn werk is. Vertel me gewoon hoe ik het huis uit moet als ik er ben. Je altijd met me praten als je wilt, maar vergeet niet dat je altijd welkom bent. Bedankt voor uw bezoek. Geplaatst door Ties van Wijk op wo, 23 dec 2007, 05:

Windbreaker in Amsterdam – Ik weet dat het niet zo is. Maar hier in Amsterdam wel. Hier werk ik op een kantoor. Mijn baas is echt in zijn windjack, maar dat is niet wat ik ben in. De enige reden dat ik hier werk is dat het heet is. Je hebt gelijk. Ik weet niet of het goed is om er een te dragen. Ik heb er veel over gelezen en ik vind het erg comfortabel, maar ik denk dat ik mijn oude zal houden. (Dankzij de ontwerper, dat is alles wat ik zal zeggen over dat.)

Toen ik op de basisschool zat, vond ik het uiterlijk van mijn trui niet mooi, en ik droeg mijn eigen trui. Als gevolg daarvan begon ik de windjack te haten, en ik begon de mijne vanaf dat jaar te dragen.

Als je contact met me wilt opnemen, kun je me een e-mail sturen. Als u wilt om me beter te leren kennen, kon je proberen dit forum in de ‘over’ sectie, die open staat voor iedereen die wil om het onderwerp te bespreken.

Het is mij een genoegen om u een update te geven over onze website. De website is al een tijdje up en we doen het goed. Aan de andere kant waren er enkele problemen. Maar, als je naar de ‘over’ pagina zou kijken, zou je zien dat de webmaster nu in staat is om deze website te beheren. Sterker nog, hij hoeft ons niet meer op te letten. Er zijn nog meer pagina’s waar we aan werken. De site is nu toegankelijk voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp. Maar, natuurlijk, het belangrijkste doel was om te kunnen houden van de website draaiende te houden en niet aan de manier waarop de informatie wordt verspreid te veranderen. Nu is het bijgewerkt voor meerdere jaren en we zijn nu in staat om meer pagina’s toe te voegen op de site.

Het is een groot probleem dat ik vind het erg moeilijk te begrijpen.

Contact Informatie

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!
Gebruik het onderstaande contactformulier: ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Adres:

XYZ Street80
De Driesprong 5486
Nederlands

Opening Hours:

  • Maandag: 09:30 – 16:30
  • Dinsdag: 06:00 – 17:15
  • Woensdag: 06:30 – 16:30
  • Donderdag: 09:15 – 19:30
  • Vrijdag: 09:45 – 17:30
  • Zondag: 08:00 – 17:45

E-mail

info@dewerft-dewetering.nl

Telefoon:

9876543210

Contact Formulier