Help ons de diepe duiken vorm te geven!

De belangrijkste focus en locaties van onze negen diepe duiken zijn nu gekozen om discussies te inspireren over enkele van de problemen die tijdens de conferentie aan de orde zullen komen, bijvoorbeeld de ecocycle-oplossing in Hammarby Sjöstad, klimaatvriendelijk openbaar vervoer, de positieve uitkomst van de congestieheffing of duurzaam design en mode.

Als er echter in dit vroege stadium iets is waarin u bijzonder geïnteresseerd bent en waarvan u denkt dat het ontbreekt, is dit uw kans om het ons te laten weten!

Bij elke diepe duik kun je commentaar geven en de ontwikkeling van de sessies beïnvloeden, zodat we ze zo volledig en interactief mogelijk kunnen maken. Ga gewoon naar de webpagina van de diepe duik die je wilt becommentariëren en selecteer “Opmerkingen” aan de rechterkant. Eenvoudig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *