Doe mee met de Millenniumwandeling!

Miljoenen mensen hebben de Millennium-serie van Stieg Larsson al gelezen. In februari 2009 zal de eerste Millenniumfilm zijn uitgebracht in Zweden en in verschillende landen in Europa.

De hoofdpersonen in de boeken wonen en werken in Södermalm, het zuidelijke deel van de binnenstad, waar ook de film is gemaakt. Omdat deze locaties veel fans hebben aangetrokken, heeft het Stockholm City Museum een stadswandeling ontwikkeld naar aanleiding van de Millennium Trilogy.

Op zaterdag 28 november nemen we je mee naar het huis van Mikael Blomkvist, het Millennium Magazine, het luxe appartement van Lisbeth Salander en vele andere locaties die je uit de boeken zult herkennen. Tijdens de rondleiding geven we je ook informatie over het hedendaagse en het historische Stockholm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *